De VleeshoeveOns aabod

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit rundvlees en kippenvlees van onze eigen boerderij, aangevuld met varkensvlees.

Onze dieren worden reglementair geslacht en onderworpen aan grondige controles. Daarna halen we het geslachte vlees op met onze eigen gekoelde camionette en wordt het verder verwerkt door Kris tot allerlei lekkers. Wij maken uw dagelijkse biefstuk, kipfilet en andere varianten. Met de feestdagen kan u bij ons terecht voor een mooie gourmetschotel of fondueschotel, of voor een lekker stukje rosbief. In de zomermaanden staat de BBQ bovenaan op onze lijst. Vanaf heden wordt alles zo snel mogelijk na slachting ingevroren en verkopen we dus alleen nog uit de diepvries (meestal vacuüm).

Feestfolder

Meer info

Vleespakketten op maat

Meer info

Wij werken alleen op bestelling.

Daar dit niet onze enige job is en wij alles zelf maken, werken wij voortaan alleen nog op bestelling. U stuurt uw bestelling door en we spreken samen af wanneer het klaar kan zijn en afgehaald kan worden. 

Gelieve er ook rekening mee te houden dat doordat wij uitsluitend onze eigen runderen verkopen er bepaalde delen soms sneller uitgeput kunnen zijn. Wij kunnen u dan iets anders lekkers adviseren, of voor u een reservatie plaatsten voor de volgende koe. Wij brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte van zodra het weer beschikbaar is.