De VleeshoeveOns aabod

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit rundvlees en kippenvlees van onze eigen boerderij, aangevuld met varkensvlees.

Onze dieren worden reglementair geslacht en onderworpen aan grondige controles. Daarna halen we het geslachte vlees op met onze eigen gekoelde camionette en wordt het verder verwerkt door Kris tot allerlei lekkers. Wij maken niet alleen uw dagelijkse biefstuk, kipfilet en andere varianten, maar ook charcuterie kan u bij ons vinden. Met de feestdagen kan u bij ons terecht voor een mooie gourmetschotel of fondueschotel, of voor een lekker stukje rosbief. In de zomermaanden staat de BBQ bovenaan op onze lijst.

Feestfolder

Meer info

Vleespakketten op maat

Meer info

Liefst zo veel mogelijk op bestelling

Daar dit niet onze enige job is en wij alles zelf maken, vragen we zoveel mogelijk te bestellen. U stuurt uw bestelling door en we spreken samen af wanneer het klaar kan zijn en afgehaald kan worden. Op zaterdag is de winkel gewoon open van 9-13u. Kleine boodschappen kunnen meestal zo gehaald worden, maar ook dan vragen we zoveel mogelijk te bestellen. Op deze manier proberen we iedereen een beetje te spreiden en lange wachtrijen te vermijden.

Gelieve er ook rekening mee te houden dat doordat wij uitsluitend onze eigen runderen verkopen er bepaalde delen soms sneller uitgeput kunnen zijn. Wij kunnen u dan iets anders lekkers adviseren, of voor u een reservatie plaatsten voor de volgende koe. Wij brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte van zodra het weer beschikbaar is.